ALL IN

ALL IN on kaikille satakuntalaisille opiskelijoille yhteinen yrityskiihdyttämö. ALL IN tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille yrittäjyystapahtumia, mahdollisuuksia tutustua yrittäjiin ja mahdollisuuksia verkostoitua muihin yrittämisestä kiinnostuneisiin opiskelijoihin sekä saamaan mentorointitukea pohditpa yrittäjyyttä tai pyörität jo omaa yritystoimintaa.

ALL IN -sivuilla on oppimateriaalia yrittäjyysopettajille: sivuilla on työkirja, josta saa ajatuksia käytännön toteutuksiin, yrittäjätarinoita videoilla, pitchausesimerkkejä ALL IN PITCH –kilpailusta sekä lukuisia kuvia kertomaan eri toimenpiteistä, mitä kiihdyttämössä on tehty.

Tervetuloa inspiroitumaan!

Historiaa

ALL IN – Satakunnan yhteinen yrityskiihdyttämö luotiin ESR -hankkeen ansiosta. Korkeakouluille ja ammattioppilaitoksille luotiin yhteinen mentoriverkosto. ALL IN -yhteisössä ovat yhteistyökumppaneina yliopistokeskus, ammattikorkeakoulu, ammatillinen 2-aste ja yrittäjät. Mallina on käytetty Satakunnan ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämöä, joka on osoittanut toimivuutensa noin 20 vuoden olemassa olonsa aikana. Yrittäjyysopintojen laadun parantaminen ja yhtenäinen ammattimainen toteutus tuovat sekä tehokkuutta että lisäarvoa opiskeluun ja samalla kanavan yrittäjyyteen aidosti kiinnostuneille opiskelijoille. Yhteinen yrityskiihdyttämö edistää opiskelijoiden työelämään siirtymistä, tehostaa ammatillisen koulutuksen läpäisyä, vähentää keskeyttämisiä ja kasvattaa opiskelijoiden aktiivista sekä realistista asennetta.

Hankkeen rahoittajana, päätoteuttajana, osatoteuttajina & projektipäällikkönä olivat: Keski-Suomen ELY-keskus / ESR Satakunnan ammattikorkeakoulu Sataedu, WinNova, Turun yliopisto ja Pia Marjanen, pia.marjanen(at)samk.fi, 044 710 3356